Marjan Merbis

Marjan-Merbis

Ik ben Marjan Merbis, oprichter en drijvende kracht achter de M&M AerobicStudio.

Van kinds af aan was ik al geïnteresseerd in dans en “leuk bewegen”en “Lucky me” heb ik daar mijn beroep van kunnen maken 
Na mijn schoolopleidingen te hebben doorlopen ben ik mijn dans carriere begonnen als show ballet danseres, heb een aantal jaren in het buitenland gewoond en bij terugkomst in Nederland in een zeer korte tijd aerobic, fitness en step opleidingen gevolgd en in Maart 1992 heb ik de M&M AerobicStudio geopend in Wijktheater Muscia te Overschie en een half jaar later opende ik de AerobicStudio in Ommoord.
Ik heb veel trends voorbij zien komen de afgelopen 20  jaar, allemaal leuk, en de een wat meer succesvol als de ander,  zoals Tae-Bo, Pilates en Zumba en uiteraard daar ook opleidingen voor gevolgd.
In 2009 werd de M&M Dance Kids Overschie gestart en sinds 2012 ben ik tevens verbonden aan de Openbare Daltonschool Overschie waar ik aan gedreven en enthousiaste kinderen dansles geef.
Ook heb ik samen met Zobaida van Akrum ( huisarts te Overschie) een super efficiënt gezondheidsprogramma de “FeelGoodMethode” ontworpen, alleen ontbreekt de tijd om er daadwerkelijk een succes van te maken.
Als u geïnteresseerd bent geraakt in onze manier van lesgeven en in de M&M AerobicStudio, bent u altijd welkom voor gratis proeflessen.